За минулу добу понад пів сотні маленьких лучан захворіли на грип

1
-6
За минулу добу понад пів сотні маленьких лучан захворіли на грип
У Луцьку за добу до сімейних лікарів звернулись 119 лучан, у яких діагностували грип та ГРВІ, з них 60 дітей.

Про це йшлося сьогодні, 20 травня, під час онлайн-засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки під головуванням секретаря міської ради, виконувача повноважень міського голови Григорія Пустовіта.

Нагадаємо, за даними управління охорони здоров’я міської ради та Волинського обласного лабораторного центру МОЗ України, станом на 20 травня 2020 року, у Волинській області зареєстровано 676 лабораторно підтверджених випадків коронавірусної інфекції.

За минулу добу додався 41 новий випадок. у Луцьку зафіксовано 140 випадків захворювання на коронавірус, з них 5-летальних.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я не проти усіх заходів,що були і є ,хочдуже скептично відношуся до нового короно, але цікавить статистика погрипу- кількість і померлі / відгрипу/ в минулі роки, в тому числі і пневмовірусу- думаю, що від корони - це тільки мізер...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні