На Волині хлопець викрав авто, щоб покатати дівчат

0
-5
На Волині хлопець викрав авто, щоб покатати дівчат
У селі Мельники-Річицькі Ратнівського району у місцевого мешканця 22-річний чоловік поцупив транспортний засіб «Мерседес Віто».

Про це повідомляють на сторінці Поліцейський офіцер громади.

17 травня 2020 року о 01:02 годині до поліції надійшло повідомлення про викрадення автомобіля. Заявник повідомив, що невідома особа заволоділа його транспортним засобом «Мерседес Віто» в с. Мельники-Річицькі, Ратнівського району.

18 травня 2020 року близько 21:30 години поліцейські офіцери Забродівської сільської об‘єднаної територіальної громади розшукали даний автомобіль, який знаходився в розшуку.

Авто було покинуто в лісовому масиві у сусідньому селі Зоряне, оперативно-розшуковими заходами поліцейські встановили та затримали зловмисника, а на місце події викликали слідчо-оперативну групу. Останні з’ясували, що до злочину причетний 22-річний місцевий мешканець.

Як пояснив сам викрадач, що вживав алкогольні напої, а після чого вирішив покатати дівчат та викрав автомобіль, на авто їздив протягом трьох днів, але не впорався з керуванням в лісі та злетів в кювет, після чого покинув даний автомобіль.

«Чоловіку загрожує кримінальна відповідальність згідно ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) ККУ.»
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні