У Європі ухвалили нові правила для туристів

0
3
У Європі ухвалили нові правила для туристів
Чиновники Європейських країн ухвалили ряд правил для туристів для безпечного проведення туристичного сезону під час загрози COVID-19.

Зокрема, йдеться про дезінфекцію багажу та носіння масок в магазинах, заборону на шведські столи, водні гірки та спортивні події. Про це повідомляє УНН з посиланням на Sky News.

“Країни з усієї Європи намагаються знайти способи приваблення туристів, щоб вони повернулись, навіть попри загрозу коронавірусу. Європа раптово стала епіцентром спалаху COVID-19, коли в ній було зафіксовано понад 1,3 млн випадків захворювання та 156 тис. смертей. Але в тих місцях, де на туризм припадає більша частина економіки - чиновники розглядають можливість зміни для того, щоб готелі, курорти та нічні клуби могли функціонувати в умовах нового способу життя”, - повідомили в ЗМІ.

Зокрема, вказано, що нові туристичні правила ухвалили на Кіпрі, в Португалії, Іспанії, Італії та Греції.

“Середземноморський острів Кіпр розглядає питання про те, щоб просити туристів пройти тест на COVID-19 до їх приїзду. Мандрівників також попросять продезінфікувати їх багаж, а стійки реєстрації поставлять за ширмами. Персонал, що займається прибиранням, одягнуть у повне захисне екіпірування”, - вказано у повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні