На Донеччині викрали і катували ветерана АТО

0
-2
На Донеччині викрали і катували ветерана АТО
Поліція Донеччини викрила 4 учасників злочинного угруповання, яких підозрюють у викраденні та катуванні ветерана АТО.

Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу поліції Донецької області.

"Встановлено, що 15 травня близько 00:30 у Покровську четверо зловмисників напали на вулиці на 21-річного чоловіка, який є учасником бойових дій під час АТО. Двоє його рідних, які перебували поруч, нічого не змогли вдіяти", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що раніше представники криміналітету неодноразово намагалися завербувати до кримінального кола хлопця, який був бійцем добровольчого батальйону, а потім проходив службу на контракті в Збройних силах України. Однак чоловік засуджував їх діяльність і не збирався ставати найманцем злочинців.

"Нападники вивезли заручника у невідомому напрямку, де зав’язали скотчем руки, ноги та очі. Потерпілого жорстоко катували. Гроші та ювелірні вироби із золота потерпілого викрадачі забрали собі. Потім полоненого вивезли в багажнику та викинули біля місця, де викрали", - зазначається в повідомленні.

Також потерпілого було госпіталізовано з численними травмами, він перебуває у тяжкому стані.

"Поліцейські викрили чотирьох учасників злочинної групи, причетних до нападу на ветерана АТО. Це неодноразово засуджені жителі Покровська, у деяких — по 5-6 судимостей. Один із учасників групи — громадянин Азербайджану. Організатором злочину є 28-річний житель Покровська, який є обвинуваченим у вбивстві, вчиненому в 2018 році. Наразі справа перебуває на розгляді в суді“, - йдеться в повідомленні.

Окрім того, підозрюваним інкримінують три статті Кримінального кодексу: ч.2 ст. 187 (розбій), ст. 146 (викрадення людини), ст. 127 (катування). Фігурантам загрожує до 10 років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні