--> На луцьких ринках розпочали торгівлю промисловими товарами. ФОТО, ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На луцьких ринках розпочали торгівлю промисловими товарами. ФОТО, ВІДЕО

0
-8
На луцьких ринках розпочали торгівлю промисловими товарами. ФОТО, ВІДЕО
Сьогодні на луцьких ринках відкрилися промислові ряди. На базарах продають непродовольчі товари, зокрема одяг.

Про це йдеться в сюжеті Суспільного Волині.

Зробити покупки на Центральний ринок прийшла лучанка Ірина Опейда з донькою. Кажуть: настала пора оновити гардероб.

"Оце все вже обновки, ще там спортивний костюм, все те з чого вже повиростали. Зараз ще продавці роблять гарні знижки, оскільки вони теж вже скучили за нами", ділиться лучанка.

Після двомісячної перерви на своєму торговому місці наводить лад Наталія Ігнатчук.

"Прибираємо, дезінфікуємо, бо під час карантину все було закрито, не пускали до контейнерів, за два місяці самі розумієте шо воно залежане, запиляне. Карантин чи не карантин, але в сім’ї всі хочуть їсти", розповіла підприємиця.

Сьогодні людей на ринку небагато, каже підприємиця Тамара Савлук. Поки що, каже, нічого не вторгувала:

"А людей то немає, тому що, по-перше транспорт, по-друге позакривані всі двері, тільки там на вході міряють температуру і все. Стоїмо просто, провітрюємо товар".

Є дезінфектор, є рукавички, є захисна плівка, шолом захисний, - показала продавчиня Аліна Мудрик. Каже, покупцям пропонують продезінфікувати руки: "Хто бажає - рукавиці може одягнути, все лишнє познімали, щоб ніхто нічого не чіпав".

А от підприємець Іван умовами на ринку не задоволений. Каже: "Стараємося, умови дуже такі жорстокі на ринку, тому що в магазинах немає таких умов.Шо приходять, рукавички одягають, просто в масці можуть ходити. А на ринку вимагають дистанцію, це, що ми накриття вішали, щоб одяг не вигоряв, зобов’язали зняти. Це все нам треба буде в середину сховати, а як продавати, людині потрібно бачити щось".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні