На Волині двох водіїв судитимуть за пропозицію хабаря

0
-2
На Волині двох водіїв судитимуть за пропозицію хабаря
Двох волинян судитимуть за надання неправомірної вигоди працівникам поліції.

Про це інформує пресслужба прокуратури Волині.

Увечері 03 травня 2020 року в селі Кругель Ковельського району правоохоронці зупинили авто на іноземній реєстрації. За кермом автівки перебував громадянин, у якого не було при собі посвідчення водія. Нетверезий же власник транспортного засобу – 36-річний мешканець Кругеля – їхав у ньому як пасажир.

Під час з'ясування усіх обставин подій між ним та правоохоронцями виник конфлікт, у ході якого громадянин ударив поліцейського. Згодом же, аби залагодити ситуацію й відкупитися від відповідальності, він надав правоохоронцям 500 грн неправомірної вигоди.

За 3000 грн хотів вирішити питання щодо не притягнення до відповідальності й 52-річний нетверезий ковельчанин, якого увечері 06 травня 2020 року у Ковелі поліцейські зупинили за порушення Правил дорожнього руху.

В обох випадках поліцейські припинили такі дії громадян та повідомили про злочини в установленому порядку.

Нині водії визнали свою винуватість у пропозиції та наданні неправомірної вигоди службовим особам (ч.1 ст. 369 КК України), а молодший – ще і у опорі працівникові правоохоронного органу (ч.2 ст. 342 КК України).

З ним укладено угоди про визнання винуватості, у яких визначено покарання у виді штрафу: старшому – в розмірі 8500 грн, молодшому – 10200 грн.

Далі – слово за судом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні