На Волині від коронавірусу помер чоловік

0
-5
На Волині від коронавірусу помер чоловік
У Нововолинську зареєстрували ще один летальний випадок від коронавірусу.

Сьогодні, 19 травня, вранці помер 86-літній чоловік, який був уражений коронавірусною інфекцією і мав супутні захворювання. Тривалий час хворий перебував у реанімаційному відділенні.

Про це повідомили на сайті Нововолинської міськради.

За останню добу в Нововолинську методом ПЛР не підтверджено жодного випадку коронавірусної хвороби. Один пацієнт одужав.

Станом на 10.00 год. 19 травня у Нововолинську зареєстровано 65 випадків захворювань на Covid-19, які підтверджені лабораторно. Тридцять шість людей одужали. П’ять випадків летальні.

На даний час у Нововолинській ЦМЛ стаціонарно лікуються 19 громадян, хворих на коронавірус, з них 9 – жителі міста, 10 – іногородні : м. Володимир-Волинський – 3, Володимир-Волинський р-н – 1, Локачинський р-н – 2, Іваничівський р-н – 3, Горохівський р-н – 1. Зокрема, в інфекційному відділенні перебуває 17 пацієнтів : 8 жителів міста та 9 іногородніх, в реанімаційному – один житель міста та один пацієнт з Іваничівського району.

Двоє нововолинців, які мають коронавірусну хворобу, лікуються в обласній лікарні, а ще 13 отримують лікування амбулаторно.

За останню добу в інфекційне відділення Нововолинської ЦМЛ поступив один іногородній з підтвердженим діагнозом та одна жителька міста з підозрою на коронавірус.

Всього з підозрою лікується в інфекційному відділенні 8 хворих, з них 5– жителі міста, 2- іногородні ( Волинський р-н -1, Локачинський р-н-1) , без реєстрації-1

Всього у Нововолинську взято 639 заборів матеріалу на виявлення вірусу COVID-19 методом ПЛР, в тому числі за останню добу – 39. Усього зроблено 161 швидкий тест.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні