Відомо, хто загинув у ДТП поблизу волинського села

0
1
Відомо, хто загинув у ДТП поблизу волинського села
У ДТП у Володимир-Волинському районі загинув капітан І рангу Анатолій Вербицький.

Про це повідомляє "Володимир Медіа".

Нагадаємо, у неділю, 17 травя, на автодорозі неподалік села Верба Володимир-Волинського району автомобіль Toyota Avensis злетів у кювет та врізався в придорожнє дерево. Від отриманих травм водій загинув на місці події.

Як повідомили ЗМІ, загинув Анатолій Михайлович Вербицький. З 1993 по 2012 рік проходив службу на посадах начальника продовольчої служби військових частин, заступника командира бригади з тилу – начальника тилу, заступника начальника центру з матеріально-технічного забезпечення – начальника відділу центру військ берегової оборони.

У 2012 – 2014 роках – начальник відділу тилового забезпечення центру організації матеріально-технічного забезпечення Головного командного центру Збройних Сил України.

З 2014 по 2016 рік проходив службу на посадах начальника тилу оперативних командувань.

У 2016 року був призначений заступником командувача з логістики – начальником логістики Командування Військово-Морських Сил Збройних Сил України. Учасник антитерористичної операції на території Донецької і Луганської областей.

Відомо, що загиблий у свій час служив у 51 ОМБР, нещодавно вийшов на заслужений відпочинок.

Висловлюємо щирі співчуття родині Анатолія Вербицького.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні