--> «Я не захищаю Зеленського», – Андрій Покровський. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Я не захищаю Зеленського», – Андрій Покровський. ВІДЕО

0
0
«Я не захищаю Зеленського», – Андрій Покровський. ВІДЕО
Співзасновник Громадянського Руху «СВІДОМІ» та депутат Луцької міської ради Андрій Покровський стверджує, що частково відчуває розчарування від роботи Володимира Зеленського на посаді Президента України, проте не полишає сподівань на покращення.

Про це він сказав в інтерв’ю ІА «Конкурент».



«Однозначно оцінити не можу. Було чимало сподівань, деякі виправдовуються, у дечому – розчарування. Ми чули обіцянки про мир. Так, відбувається обмін полоненими, є якісь рухи, але остаточного завершення війни ми не бачимо і не уявляємо, як цього досягнути», – зазначив обранець громади.

На думку Покровського, Зеленський зосередив у своїх руках усю владу та отримав безпрецедентний рівень довіри від населення:

«При такій великій кількості можливостей хотілося б бачити більше від влади».

Разом із цим політик вважає, що завдяки турборежиму, парламенту вдалося ухвалити декілька хороших рішень.

«Наприклад, більш-менш легалізували видобуток бурштину, зняли недоторканість з депутатів, далі проводиться адміністративно-територіальна реформа, а Україна продовжує рухатися у проєвропейському напрямі», – сказав він.

Покровський зазначив, що не захищає Зеленського, але й критикувати не поспішає:

«Коли в мене є чітка позиція, то я можу гостро критикувати. Якщо ж я не до кінця розбираюся в проблемі або розумію, що вона не так швидко вирішується, тоді я утримуюся від цього».

«Де-факто Президент працює менше 10 місяців, тому більш детальну оцінку його діяльності я зможу дати через рік. Зараз в мене ще залишаються сподівання, хоча спочатку їх було набагато більше», – резюмував він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні