Мешканці волинського села самотужки облаштували зону відпочинку. ФОТО

0
8
Мешканці волинського села самотужки облаштували зону відпочинку. ФОТО
На Волині за кошти громали жителі села Миловань, що належить до Рівненської ОТГ Любомльського району, спорудили самотужки рекреаційний комплекс.

Про це пише газета "Волинь".

Як розповів голова громади Володимир Крижук, на березі озера Королівське (улюбленому місці відпочинку мешканців Миловані та Рівного) встановили альтанки, гойдалки, контейнери для сміття, кабінки для перевдягання, прогрейдерували дорогу від села до водойми.

Лобіював ініціативу місцевий депутат Іван Вознюк. Кошти на будівництво (50 тисяч гривень) активісти отримали з бюджету ОТГ завдяки перемозі у конкурсі мініпроєктів.

Коли послабили режим карантину, селяни вийшли на суботник, щоб навести лад на новому майданчику.

"Миловань – невеличке село, але його мешканці мають хорошу здатність до самоорганізації. Вони не чекають помочі від влади, а закочують рукави, взувають чоботи і працюють для громади", – каже сільський голова Володимир Крижук.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні