Зеленський присвоїв звання викладачу луцького вишу. ФОТО

0
-2
Зеленський присвоїв звання викладачу луцького вишу. ФОТО
Президент України присвоїв звання заслуженого працівника освіти професорові кафедри ЛНТУ.

Про це йдеться в указі президента України Володимира Зеленського №186/2020: про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня науки.

Звання "Заслужений працівник освіти України" присвоїли ПУСТЮЛЬЗІ Сергію Івановичу – професорові кафедри Луцького національного технічного університету, Волинська область.

Сергій Іванович – доктор технічних наук, професор кафедри інженерної та комп’ютерної графіки, декан машинобудівного факультету Луцького НТУ.

Довідково:

Народився 30 червня 1960 р. в смт. Маневичі, Волинської області. У період із 1977 по 1982 рр. навчався на будівельному факультеті Луцького філіалу Львівського політехнічного інституту за спеціальністю "Промислове та цивільне будівництво".

У 1983 р. став аспірантом кафедри нарисної геометрії, інженерної та машинної графіки Київського інженерно-будівельного інституту, а у 1986 році достроково захистив дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук зі спеціальності 05.01.01 – "Прикладна геометрія, інженерна графіка". У 1986-87 роках проходив строкову службу у Збройних силах.

У листопаді 1987 року повернувся до Луцького філіалу ЛПІ. З 1987 по 1992 р. працював на посадах асистента, старшого викладача, доцента кафедри інженерної та комп’ютерної графіки цього ВНЗ. Два роки виконував обов’язки відповідального секретаря приймальної комісії.

Із 1992 року і по даний час працюю на посаді декана машинобудівного факультету Луцького НТУ.

У березні 2006 року захистив докторську дисертацію на тему “Дискретне визначення геометричних об’єктів числовими послідовностями” зі спеціальності 05.01.01 – "Прикладна геометрія, інженерна графіка" у Київському національному університеті будівництва та архітектури.

За період педагогічної діяльності мною опубліковано більше 200 наукових та науково-методичних праць, отримано 5 авторських свідоцтв і патентів на винахід, видано 5 навчальних посібників. Під моїм керівництвом захищено 3 дисертації на здобуття вченого ступеня кандидата технічних наук.

За моєї безпосередньої участі на машинобудівному факультеті були ліцензовані, у період з 1992-2014, п’ять нових напрямів та спеціальностей.

Моя педагогічна праця неодноразово була відзначена: Почесними грамотами обласної адміністрації та обласної ради, був удостоєний відзнаки "Відмінник освіти України2, відзнаки Міністерства освіти і науки України "Петро Могила", відзнаки Верховної Ради України, у березні 2013 року, рішенням Вченої Ради Луцького НТУ мені було присвоєно почесне звання "Заслужений професор Луцького НТУ".

Стаж роботи у ВНЗ – 35 років.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні