--> На Волині затримали контрабандиста, який намагався підкупити прикордонника | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині затримали контрабандиста, який намагався підкупити прикордонника

0
3
На Волині затримали контрабандиста, який намагався підкупити прикордонника
Сьогодні, 15 травня, затримали громадянина на наданні неправомірної вигоди заступнику начальника з персоналу одного з відділів прикордонної служби Львівського прикордонного загону.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Західного регіону.

За даними слідства, хабар у розмірі 600 доларів США призначався за сприяння у незаконному переміщенню тютюнових виробів через державний кордон України до Республіки Польща.

Наразі проводяться першочергові слідчі дії. За результатами їх проведення будуть вирішені питання про повідомлення особі про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснює Головне управління Національної поліції у Волинській області, оперативний супровід – відділ внутрішньої та власної безпеки по Львівському прикордонному загону УВВБ «Захід».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні