--> На «Ягодині» митники затримали вантажівку з контрабандними товарами на понад 200 тисяч. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На «Ягодині» митники затримали вантажівку з контрабандними товарами на понад 200 тисяч. ФОТО

0
7
На «Ягодині» митники затримали вантажівку з контрабандними товарами на понад 200 тисяч. ФОТО
На митному посту «Ягодин» при огляді автомобіля з гуманітарною допомогою виявили незадекларований товар на суму 205 тис. гривень.

Про це інформує пресслужба Волинської митниці Держмитслужби.

Так, 13 травня, прямуючи з Республіки Німеччина в Україну, в зону митного контролю митного поста «Ягодин» Волинської митниці заїхав вантажний автомобіль «DAF» під керуванням громадянина України.
До митного контролю митному органу подано товаросупровідні документи, відповідно до яких переміщується вантаж в якості гуманітарної допомоги.

В результаті повного митного огляду зазначеного транспортного засобу, виявлено 4145 одиниць незадекларованого товару, загальною вартістю понад 205 тис. гривень.

Таким чином, громадянин України, вчинив дії, спрямовані на переміщення через митний кордон України з приховуванням від митного контролю товару, шляхом подання митному органу документів, що містять неправдиві відомості щодо найменування товарів, їх кількості.

Працівниками Волинської митниці Держмитслужби складено протокол про порушення митних правил, відповідно до якого товар вилучено до рішення суду.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні