Луцькі прикордонники витягнули з кущів майже 60 кілограмів бурштину. ФОТО

0
-2
Луцькі прикордонники витягнули з кущів майже 60 кілограмів бурштину. ФОТО
Майже 60 кліограмів «сонячного каміння» виявили у кущах луцькі прикордонники.

Про це інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Оперативні співробітники дізналися про можливу спробу контрабанди на ділянці відділу прикордонної служби «Дубровиця» Луцького загону.

Реалізуючи отриману інформацію, правоохороронці виявили чоловіка з рюкзаками, який пробирався до кордону з чималими ношами. Порушник обрав важкопрохідний шлях – через болота. Помітивши прикордонників, чоловік не став чекати поки вони наблизяться. Порушник кинув у кущі 3 наплічники та, користуючись особливістю місцевості, втік углиб української території. У покинутих втікачем наплічниках правоохоронці виявили каміння бурштину, загальна вага якого – 58 кілограмів.

За цим фактом направлено повідомлення про виявлення кримінального правопорушення передбаченого статтею 240-1 ККУ «Незаконне видобування, збут, придбання, передача, пересилання, перевезення, переробка бурштину». Покинуте каміння передали в місцевий підрозділ Нацполіції.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні