Затримали лучанина, який відкрито викрав товар із магазину на Соборності

0
-4
Затримали лучанина, який відкрито викрав товар із магазину на Соборності
За добу на Волині поліція розкрила три пограбування. Кримінальні правопорушення, передбачені ст. 186 Кримінального Кодексу України, зареєстрували у Луцьку, Володимирі-Волинському та Любешівському районі. Особи зловмисників встановлені.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Волині.

Так у Володимирі-Волинському співробітники кримінальної поліції оперативно встановили, що пограбування скоїли раніше судимі жителі Володимира-Волинського, 16 та 18 років. Старшого зловмисника затримали у порядку статті 208 КПК України.

У Луцьку співробітники поліції оперативно встановили особу 20-річного місцевого жителя, котрий відкрито викрав товар з приміщення магазину на проспекті Соборності.

А у Любешівському районі правоохоронці викрили 41-річного волинянина у пограбуванні 37-річної жительки району. Зловмисник заволодів мобільним телефоном та документами потерпілої.

За усіма фактами відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні