Президента Зеленського просять визнати геноцид вірменського народу

1
2
Президента Зеленського просять визнати геноцид вірменського народу
Президента Володимира Зеленського просять підтримати увесь вірменський народ та визнати його геноцид у 1915-1922 роках в Османській імперії, а також встановити 24 квітня днем вшанування пам’яті жертв цих трагічних подій.

Про це йдеться у петиції № 22/093764-еп, розміщеній на сайті Глави держави, пише УНН.

“Закликаю Вас надати всю необхідну підтримку на державному рівні задля визнання масових знищень вірмен у 1915-1922 роках в Османській імперії актом геноциду проти вірменського народу та встановити 24 квітня днем вшанування пам’яті жертв цих трагічних подій”, — йдеться у тексті петиції.

Петиція вже набрала 280 підписів з 25 тисяч необхідних. Збір підписів триватиме ще 92 дні.

Довідка: Геноцид вірмен — геноцид, організований і здійснений у 1915 році на територіях, контрольованих владою Османської імперії. Геноцид здійснювався шляхом фізичного знищення та депортації, включаючи переміщення цивільного населення в умовах, що призводять до неминучої смерті.

Теги: геноцид
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Армяне просят Украину признать геноцид своего народа .... при том что Армения НЕ ПРИЗНАЛА ни геноцид Украины 32-33 годов.... ни незаконность окупации Крыма...
Чистые миланцы
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні