--> У Луцьку засудили чоловіка, який до смерті побив жінку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку засудили чоловіка, який до смерті побив жінку

0
-2
У Луцьку засудили чоловіка, який до смерті побив жінку
Луцький міськрайонний суд виніс вирок чоловіку, який у травні 2019 року жорстоко побив та залишив у немічному стані на холоді оголеною жінку.

За кілька місяців після інциденту жінка померла. Експертиза встановила: до смерті призвели травми, нанесені того дня, - пише Конкурент.

Все відбулося увечері 5 травня 2019 року, коли 29-річний уродженець села Романів жорстоко побив 49-річніу жінку на березі річки Стир.

Тут, у прибережній зоні неподалік вулиці Замковій, її непритомною знайшов чоловік, який вигулював собак. Власне, пси і привернули увагу господаря до кущів. Жінка була без одягу, ледь дихала, а її тіло було усе в гематомах та травмах.

Медики констатують: важкі черепно-мозкові травми, набряк головного мозку, церебральна кома, гематоми на обличчі, рани на губах та множинні садна на тілі.

7 жовтня вона померла за місцем свого проживання у приміщенні Руденського психоневрологічного інтернату. Експертиза констатує: між черепно-мозковою травмою і наступом її смерті існує прямий причинний зв`язок.

Суд встановив, що у той день насильник не лише побив жінку, а й забрав її документи та срібний ланцюжок, що був у сумці.

Обвинувачений під час судового засідання свою вину у пред`явленому йому обвинуваченні не визнав та показав, що кримінальних правопорушень, які йому інкримінуються, він не вчиняв. Вважає, що дане кримінальне провадження сфабриковане працівниками поліції. З жінкою, стверджує, ніколи не бачився.

Однак численні свідки стверджували протилежне. У той день його і загиблу бачили в барі “Верес”. Він випивав, поводився агресивно, чіплявся до людей. Причиною конфлікту були ніби то гроші, які хтось був винний обвинувачуваному.

Зі слів одного зі свідків, в якого жив обвинувачений, під час цього конфлікту через гроші, жінка почала втручатися у розмову. Потім їх бачили разом, коли ті йшли до сторони парку. Безпосередньо сварку між ними бачив і рибалка, який сидів на протилежному березі.

Експерт-психіатр зробив висновок, що обвинувачений виявляє ознаки шизотипального розладу стані компенсації. Однак міг і може усвідомлювати свої дії та керувати ними.

Вислухавши всі доводи, суд призначив покарання у вигляді 8 років позбавлення волі. Його рахуватимуть із часу фактичного затримання — з 24 липня.

Теги: суд, вирок
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні