Повідомили про стан медсестри ковельської лікарні, у якої виявили COVID-19

0
1
Повідомили про стан медсестри ковельської лікарні, у якої виявили COVID-19
У Ковельському міжрайонному територіальному медичному об’єднанні захворіла на COVID-19 медична сестра з хірургічного відділення.

Про це "Суспільному" розповіла медична директорка Ковельського МТМО Ольга Козачук.

Зі слів лікарки, діагноз медсестрі, методом ПЛР-тестування підтвердили 8 травня. Спочатку жінка лікувалася амбулаторно, а відучора, 13 траня, у стані середньої важкості із пневмонією була госпіталізована у стаціонар медзакладу, де працює.

Станом на 14 травня у відділенні інтенсивної терапії лікується 26 хворих, інфікованих COVID-19. П’ятеро – у палаті інтенсивної терапії у реанімаційному відділенні і 21 – у відділенні.

Усіх, хто контактував з медсестрою, нині перевіряють на наявність коронавірусу, - каже Ольга Козачук.

"Ми серед своїх медичних працівників, де вона була у контакті хірургічного відділення, у всіх контактних забрали ПЛР-мазки і відправили у лабораторію вірусологічну на обстеження. Чекаємо результатів. Хірургічне відділення працює у режимі карантину, тобто госпіталізують тільки екстрену патологію", - розповіла медична директорка Ковельського МТМО Ольга Козачук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні