У місті на Волині знизять тарифи на тепло і гарячу воду

0
4
У місті на Волині знизять тарифи на тепло і гарячу воду
У Ковелі на засіданні виконкому, 14 травня, ухвалили рішення про зменшення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, на послуги з постачання теплової енергії та з постачання гарячої води для потреб населення, бюджетних установ, релігійних організацій та інших споживачів.

Про це пише ПроКовель.

Серед причин зміни тарифів: зменшення обсягів реалізації теплової енергії споживачам на 20,1 %; зниження ціни на постачання природного газу; ріст вартості розподілу природного газу; збільшення розміру мінімальної заробітної плати; ріст вартості холодної води та ціни на електроенергію та ін.

Враховуючи усі ці чинники, ціна на тепло та гарячу воду для населення знизиться орієнтовно на 20%, для бюджетних установ, релігійних організацій та інших споживачів - на 17%.

Нові тарифи застосовуватимуть після п’яти місяців з дня завершення заходів щодо запобігання виникненню та поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), передбачених карантином, встановленим Кабінетом Міністрів України (відповідно до вимог Закону України «Про житлово-комунальні послуги» із змінами внесеними від 30.03.2020р.).

Тобто точна дата, коли вступить в дію рішення, ще невідома, оскільки терміни карантину в Україні ще продовжено.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні