Президент закликав відкрити непродовольчі ринки в Україні

0
-6
Президент закликав відкрити непродовольчі ринки в Україні
В Україні потрібно відкривати непродовольчі ринки.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський під час наради з представниками уряду та державних відомств, відповідальних за заходи із запобігання поширенню коронавірусу, повідомили у пресслужбі глави держави, повідомляє ТСН.

"Якщо працюють магазини непродовольчих товарів, то треба відкрити й ринки. На таких самих умовах, що й продовольчі: з усіма заходами безпеки для людей, щоб мінімізувати ризики зараження", – наголосив він.

Нагадаємо, Кабмін 29 квітня ухвалив рішення, про відкриття продовольчих ринків під час карантину через коронавірус. Робота продовольчих ринків під час пандемії має регламентуватися чіткими санітарними нормами.

До того ж 11 травня відбулася низка послаблень карантину, який тривав від 11 березня: зокрема, відкрили парки, перукарні, літні майданчики кафе тощо.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні