--> Демонтаж ринку буде продовжено, – керівниця луцьких муніципалів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Демонтаж ринку буде продовжено, – керівниця луцьких муніципалів

0
2
Демонтаж ринку буде продовжено, – керівниця луцьких муніципалів
Керівниця департаменту муніципальної варти Луцької міскради Юлія Сиротинська прокоментувала Суспільному Волині дії муніципалів на території Центрального ринку.

За її словами демонтажні роботи на території ринку продовжуватимуться і надалі.

Нагадаємо, напередодні працівники департаменту спиляли металеві ворота-вхід до Центрального ринку обласного центру. Загалом було демонтовано четверо воріт, три зі сторони вилиці Замкової, одні ворота зі сторони вулиці Глушець і частину паркану зі сторони вулиці Замкової.

Через дії мунвартівців підприємці ринку двічі за добу перекривали рух транспорту на різних частинах доріг навколо території ринку.

Начальниця департаменту муніципальної варти Луцька Юлія Сиротинська сказала, що територія буде очищена від незаконних конструкцій, які там розміщені незаконно відповідно до рішення Луцької міської ради, яке ухвалили у січні.

"Ми діємо у правовій площині, і в праві здійснювати з цієї земельної ділянки будь-які заходи, які не заборонені законом", – зауважила вона.

Нагадаємо, спроба демонтувати ринок відбулася в ніч з 4 на 5 лютого. Тоді після сутичок підприємців з муніципалами травмувалося 5 людей.

10 лютого працівники муніципальної варти почали демонтаж паркану на Центральному ринку. Люди стали "живим" щитом і не підпустили їх до огорожі.Проте вже 11 березня муніципали довершили справу й паркан таки демонтували.

Керівниця муніципалів разом із підлеглими демонтовувала МАФ на території ринку. За згодою окремих підприємців металеві ятки зносили і перевозили упродовж лютого-березня цього року.

Підприємці та працівники Центрального ринку неодноразово приходили до Луцької міської ради з проханнями не руйнувати їхнє майно.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Підприємців Старого ринку попередили встигнути написати заяви на вивіз контейнерів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні