У Луцьку затримали групу небезпечних квартирних злодіїв, які «чистили» оселі лучан

0
0
У Луцьку затримали групу небезпечних квартирних злодіїв, які «чистили» оселі лучан
Поліцейські спіймали групу квартирних злодіїв, які орудували в помешканнях лучан.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Волині.

Зухвалі зловмисники в ніч на 30 березня проникли в квартиру на вулиці Липинського, в Луцьку, та викрали звідти мобільні телефони і гроші. При цьому вони були в медичних масках, а господарі спали. Порушники скористались спеціальними відмичками, зламавши замок вхідних дверей. Люди просто злякались запобігти злочину, бо боялись за своє життя.

Поліція відреагувала негайно на звернення лучан і виїхала на місце пригоди та розпочала оперативно-розшукові заходи, спрямовані на виявлення злочинців.

За фактом крадіжки, поєднаної з проникненням у житло, відкрили кримінальне провадження. Завдяки першочерговій отриманій інформації, аналізу відео з камери спостереження, поліцейські встановили особи зловмисників та зібрали достатньо доказів для доведення їхньої вини.

Днями оперативники Луцького відділу поліції припинили злочинну діяльність цих трьох осіб, які скоїли грабіж та крадіжку із помешкань лучан. Двоє із зловмисників лучани 38 та 31 років, третій – 38-річний мешканець одного з райцентрів, - усі вони раніше судимі за вчинення різних правопорушень. У чоловіків провели санкціоновані обшуки та вилучили речові докази.

«Нині їм оголошено про підозру за ч. 3 ст. 186 (грабіж поєднаний із проникненням у житло) та за ч. 3 ст. 185 (крадіжка поєднана із проникненням у житло) Кримінального Кодексу України. Триває досудове слідство, під час якого перевіряється інформація щодо причетності цих волинян до скоєння інших аналогічних злочинів. Зокрема, зловмисники обґрунтовано підозрюються у вчиненні близько десяти крадіжок із автомобілів», - сказав начальник ГУНП у Волинській області Юрій Крошко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні