Двох волинянин викрили у торгівлі наркотиками. ФОТО

0
2
Двох волинянин викрили у торгівлі наркотиками. ФОТО
На Волині викрили двох чоловіків, які торгували амфетаміном і канабісом.

Про це інфомує прессужба прокуратури Волині.

У межах розслідування кримінального провадження про злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотичних засобів та психотропних речовин, проведено оперативні закупівлі та 11 санкціонованих судом обшуків в оселях мешканців Любомля та Любомльського району.

У ході слідчих дій затримано двох 38-річних волинян, у яких вилучено амфетамін, канабіс та готівкові кошти, одержані від незаконного промислу.

Пакунки, ємності та згортки із психотропами й особливо небезпечними наркотичними засобами, а також пристрої для куріння канабісу виявили та вилучили правоохоронці і в їхніх помешканнях.

В оселі ще одного фігуранта зафіксовано факт незаконного зберігання вогнепальної зброї.

Тривають слідчі дії. Вирішується питання про повідомлення двом затриманим про підозру у незаконному виготовленні, придбанні зберіганні з метою збуту й збуті психотропних речовин та особливо небезпечних наркотичних засобів (кримінальні правопорушення, передбачені ч.ч. 1, 2 ст. 307 КК України) та про обрання їм запобіжного заходу.

Правоохоронці перевіряють причетність також інших громадян до вчинення цих злочинів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні