Чи дозволили роботу промислових ринків у Луцьку

1
-9
Чи дозволили роботу промислових ринків у Луцьку
У Луцьку не дозволили роботу непродовольчих ринків. Пояснили це тим, що послаблення карантинних вимог не стосується роботи промислових ринків.

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

Згідно постанови Кабінету міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 "Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2" зі змінами, послаблення карантинних вимог не стосується роботи непродовольчих ринків. Тобто, їхнє відновлення досі під забороною.

Працівники управління розвитку підприємництва та реклами сконтактували зі своїми колегами з інших обласних центрів, щоб вивчити ситуацію в Україні загалом. Встановлено, що у Сумах, Чернігові, Чернівцях, Львові, Вінниці, Києві, Івано-Франківську, Запоріжжі, Полтаві, Тернополі та інших містах, дотримуючись постанови уряду, роботу промислових ринків не відновили.

Водночас, у Хмельницькому самовільно розпочав роботу оптовий ринок, проте за інформацією Хмельницької міської ради, рішення щодо роботи ринку не приймалось.

Луцька міська рада керується вимогами чинного законодавства та ухвалює рішення з дотриманням усіх встановлених протиепідемічних заходів, тож на сьогодні відкрити промислові ринки немає можливості.

Підтримуючи позицію підприємців міста Луцька, секретар міської ради Григорій Пустовіт надіслав звернення до Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля з проханням термінового пом’якшення карантинних заходів шляхом відновлення роботи непродовольчих ринків на території міста Луцька.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
прем'єр міністр забув про промислові ринки
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні