--> У Горохові коронавірусом заразилася сім’я: серед інфікованих – діти | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Горохові коронавірусом заразилася сім’я: серед інфікованих – діти

0
4
У Горохові коронавірусом заразилася сім’я: серед інфікованих – діти
У Горохові зафіксовано шість випадків інфікування коронавірусною інфекцією.

Про це стало відомо у середу, 13 травня, на брифінгу у Волинській ОДА.

Заступниця голови Волинської облдержадміністрації Тетяна Щербак розповіла, що за минулу добу у Горохові зафіксовано шість випадків інфікування.

«Це сім’я. Двоє з них – діти», – розповіла посадовиця.

Зазначимо, що станом на 13 травня в Україні підтверджено 16 425 випадків COVID-19, з них 402 протягом останньої доби. Хворобу підтверджено у 1 130 дітей та 3 208 медиків. Внаслідок ускладнень, викликаних хворобою, померли 439 людей, з них 23 медпрацівники. Серед померлих переважають особи віком від 50-ти років (86%)

За даними Волинського обласного лабораторного центру, за останню добу на Волині зареєстровано 14 нових випадків захворювання на COVID-19. Так, станом на 12 травня на Волині було 496 випадків інфікування (за добу – 14). Нових хворих виявили: у Горохівському районі – 6, Локачинському районі – 3, по одному випадку зареєстровано в м. Луцьк, м. Нововолинськ, Ківерцівському, Маневицькому та Любомльському районах. Одужало за добу 8 осіб.

Померла одна особа (Луцький район).

Загалом станом на 10.00 13 травня в області зареєстровано 510 випадків COVID-19, які підтверджено лабораторно методом ПЛР. Одужало 127 осіб.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні