Прессекретар президента Росії заразився коронавірусом

0
6
Прессекретар президента Росії заразився коронавірусом
Прессекретар президента Росії Дмитро Пєсков повідомив, що захворів COVID-19.

Про це повідомляє "РИА Новости" з посиланням на Пєскова, видання Daily Storm з посиланням на дружину Пєскова Тетяну Навку, пише "Українська Правда".

"Це правда. Ми під контролем лікарів. Все гаразд. Я практично за два дні приходжу в себе, у мене нормалізувався все: і кров, і температури немає. Кажуть, що жінки переносять це легше, напевно, це правда. Дмитро Сергійович теж під контролем, з ним все в порядку. Лікуємося", – каже чиновник.

Дружина Пєскова уточнила, що вона також, як і її чоловік, захворіла COVID-19, і що вони обоє зараз перебувають в лікарні, щоб не захворіли інші члени сім'ї.

За словами Навки, вся їхня сім'я "сиділа в суворій ізоляції", а Пєсков працював. Тому, за її словами, швидше за все, прес-секретар Путіна "приніс (вірус – ред.) з роботи".

31 березня стало відомо, що у лікаря, який влаштовував президенту Росії Володимиру Путіну екскурсію московською лікарнею з хворими COVID-19, виявили новий коронавірус. Тоді Пєсков заявляв, що Путін "тестується регулярно" і що "все нормально".

30 квітня прем'єр-міністр Росії Михайло Мішустін заявив, що заразився коронавірусом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні