--> Як і коли в Україні відновлюватимуть пасажирське сполучення | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як і коли в Україні відновлюватимуть пасажирське сполучення

0
7
Як і коли в Україні відновлюватимуть пасажирське сполучення
Міністерство інфраструктури розробило план відновлення регулярного пасажирського сполучення, який планують проводити в 3 етапи.

Про це "УНІАН" повідомило джерело в Міністерстві інфраструктури.

Зокрема, перший етап передбачає запуск з 22 травня міських автоперевезень (крім маршрутних таксі) та приміських перевезень (у межах одного району).

З 29 травня планується запуск внутрішньообласних автоперевезень. Також до 50% приміських поїздів і 42 пари поїздів далекого сполучення категорії "Інтерсіті+", "Нічний експрес": у західному напрямку – 11 пар, у південному – 10, у дніпровському – 6, у східному 12, в азовському – 3. Також з 29 травня планується запуск внутрішнього авіасполучення.

Другий етап передбачає запуск з 9 червня міжобласних і міжнародних автоперевезень, в тому числі маршрутних таксі. З 12 червня планується запуск 100% приміських поїздів, які курсуватимуть у світлий час доби, а також всіх пасажирських поїздів згідно з графіком.

Третій етап планується після завершення карантину і передбачає запуск поїздів міжнародного сполучення та сезонних поїздів. А також запуск міжнародного авіасполучення в країни, які відкрили аеропорти для прийому/відправки міжнародних рейсів.

Джерело в Мінінфраструктури зазначило, що цей план поки що не затверджений Кабінетом міністрів і може змінитися.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні