У Луцьку на гарячому спіймали юнака, який вкрав шоколад. ФОТО

2
-5
У Луцьку на гарячому спіймали юнака, який вкрав шоколад. ФОТО
У Луцьку патрульні спіймали юнака, який намагався викрасти продукти харчування з магазину.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Волині.

У неділю, 10 травня, близько 16-ї години, поліцейські отримали виклик про крадіжку на проспекті Відродження. Тут працівники охорони супермаркету помітили, як 20-річний хлопець намагався викрасти з магазину два шоколадні батончики.



Нагадаємо, що у понеділок, 11 травня, близько 12-ї години, на проспекті Президента Грушевського, адміністратор супермаркету повідомив, що двоє неповнолітніх хлопців здійснили крадіжку сосисок. Патрульні поліцейські, прибувши на місце події, встановили, що 17-річний та 18-річний юнаки, уже неодноразово вчиняли аналогічні діяння.



Охоронці правопорядку зафіксували факти належним чином.

Всі матеріали будуть передані до суду для прийняття рішення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
НУ хоч не бухло
Відповісти
Я не знаю, як без такої новини я б прожила сьогоднішній день !!! Звичайно, що красти- це дуже недобре, але про таке писати в новинах, що вкрав дві шоколодки- якась дурня!!! Та напишіть, що викрили банду наркодилерів, зловили на хабарі чиновника , а ні, немає такого!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні