Швидкі сніданки

0
-7
Швидкі сніданки
Ситний омлет

Дві картоплини натерти на тертку з крупними вічками і залити водою. Накраяти смужками перчину, посікти пучок зеленої цибулі. У мисці збити 3 яйця, додати віджату картоплю і овочі, всипати 60 г борошна, посолити, поперчити. Вилити омлет на розігріту сковорідку з киплячою олією (60 г), розрівняти. Смажити з обох боків по 4 хвилини.


Макарони з м‘ясом і соусом

Для цієї страви м‘ясо можна приготувати звечора: 300 г курячого філе порізати кубиками і обсмажити в олії до зміни кольору. Посолити, поперчити, додати 30 г соєвого соусу і 150 порізаного плястерками сала з проростю. Тушкувати до готовності м‘яса.
Зранку відварити 300 г макаронів. У сковорідку влити 50 г томатного соусу, додати 200 г шпинату і 300 мл сметани. Протушкувати, доки листя не розм‘якне. Всипати макарони і м‘ясо, вимішати і протушкувати 2-3 хвилини.


Піца з черствого хліба

У мисці збити 4 яйця, приправлені сіллю і перцем. Вимочити в соусі скибочки хліба або батона, викласти щільно на розігріту сковороду, змащену олією. На хліб вилити молочно-яєчну суміш і обсмажити з обох боків до рум‘яної скоринки. Змастити томатним соусом або кетчупом, викласти кружальця ковбаси і затерти сиром. Накрити кришкою і смажити на малому вогні, доки сир не розплавиться.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні