З Європи та Близького Сходу чартерними рейсами евакуювали понад 560 українців

0
-4
З Європи та Близького Сходу чартерними рейсами евакуювали понад 560 українців
До "Борисполя" прибули понад 560 українців минулої доби.

8 пасажирських чартерних та спеціальних авіарейсів оформили прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту "Київ". Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу Держприкордонслужби.

"Цими літаками із Бейрута, Абу-Дабі, Дубаю, Кувейту, Праги, Мюнхена та Риги в Україну прибули більш ніж 560 громадян України. Всі вони в обов’язковому порядку пройшли процедуру температурного скринінгу. Осіб з підвищеною температурою тіла прикордонники не виявили. Також жоден з пасажирів не скаржився на погане самопочуття", - йдеться у повідомленні.

Також у ході паспортного контролю охоронці кордону перевірили правильність даних, занесених до мобільного додатку "Дій вдома", який усі без виключення пасажири встановили на мобільні телефони з метою проходження самоізоляції вдома.

Зазначається, що загалом минулої доби прикордонники оформили на в’їзд та виїзд 15,4 тисячі громадян.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні