Відремонтують збірний пункт Волинського обласного військкомату

2
-2
Відремонтують збірний пункт Волинського обласного військкомату
У Волинському обласному військкоматі відремонтують збірний пункт.

Виконавця ремонту визначать через відкриті торг, - пише Волинь online.

Замовником виступає квартирно-експлуатаційний відділ міста Володимир-Волинський. Тендерні пропозиції приймають до 13 травня, розпочнуть аукціон 14 травня. Очікувана вартість становить 100 тисяч гривень.

Йдеться про поточний ремонт будівлі Збірного пункту №75/2 Волинського обласного комісаріату на вулиці Теремнівській, 85а у Луцьку.

Строк виконання робіт – до 25 червня. Технічне завдання передбачає заміну вікон, ремонт та штукатурення стін та ремонт покрівлі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пора квартирно-експлуатаційне відділення переносити назад в Луцьк.Інакше льотчикам не бачити квартир повік,так само,як і грошової компенсації взамін житлової площі тим,хто вийшов на пенсію.
Відповісти
перенос КЕВ до Луцька на забезпеченність житлом не впливає, загальна черга по ЗСУ біля 46000 тис., можливо більше КЕВ треба ліквідувати як корупційну складову при можливому (колись) отриманні житла.Залучайтесь до обговорення...(коментування)..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні