На Волині пенсіонерка «вишила» доріжку з пластикових корків

0
-1
На Волині пенсіонерка «вишила» доріжку з пластикових корків
Жителька села Комарове Ратнівського району Волині Надія Соботович виклала перед хатою доріжку із різнокольорових кришечок до пластикових пляшок. На всю доріжку пішло близько трьох з половиною тисяч корків, які збирала на смітниках.

Про це пише Мирослава Косьміна у «Віснику».

Волинянка зізнається, що це не її винахід. По телевізору побачила сюжет про жінку із Закарпаття, яка прикрасила свій дім і двір різнокольоровими корками.

– Я собі відразу подумала: вона змогла, а я хіба гірша? – розповідає пані Надія. – Наступного дня розказала сину про свою ідею, а він за голову схопився: «Та ти посивієш, поки зробиш!» А я йому: «Та куди вже далі сивіти? Я вже і так вся біла». Задумала – і почала ті корки від пластикових пляшок збирати.

Збирала на смітниках. Потім вже й онуки долучилися, стали те добро бабусі зносити.

– Я знайшла в журналі гарний візерунок вишиванки і стала викладати один до одного по кольорах, – додає пенсіонерка. – На всю доріжку у мене пішло десь три з половиною тисячі корків. Тепер хочу таку ж, тільки з іншим візерунком, до літньої кухні викласти. Але не знаю, чи подужаю. Перед новим роком інсульт розбив, але пам’ять, слава Богу, не стерло. То ще побачим. Я ж то вперта: як собі що задумаю, мушу зробить!

Надія Соботович – талановита жінка. Вона і вірші пише, і співає гарно. Має цілу хату квітів, якими, зізнається, живе. Навіть 30-річні кактуси у неї кожне літо квітнуть таким рясним цвітом, що люди на екскурсії приходять полюбуватися на те диво.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні