Пірати викрали українця біля берегів Африки

0
-1
Пірати викрали українця біля берегів Африки
У Міністерстві закордонних справ України заявляють, що біля берегів Екваторіальної Гвінеї пірати напали на судно і викрали українця-члена екіпажу.

Як повідомив у коментарі УНІАН директор Департаменту консульської служби МЗС України Сергій Погорельцев, сьогодні отримана інформація про те, що поблизу порту Малабо (Екваторіальна Гвінея) здійснено піратський напад на судно RIO MITONG (прапор Коморських Островів, судновласник бельгійська компанія SMART S&P SA, оператор судна – ITS INTERNATIONAL TRADE).

«За попередньою інформацією, в результаті нападу захоплено та вивезено у невідомому напрямі одного громадянина України – члена екіпажу судна», - поінформував Погорельцев. Наразі посольство України в Бельгії встановлює контакт з компаніями судновласником та оператором судна щодо перевірки зазначеної інформації та з’ясування обставин справи.

Посольства України в Сенегалі (відповідає за Екваторіальну Гвінею) та Нігерії (найближча дипломатична установа до місця події) звернулися до місцевих компетентних органів з метою підтвердження факту захоплення громадянина України.

Справа перебуває на контролі причетних закордонних дипломатичних установ України та Департаменту консульської служби МЗС.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні