Європейські перевізники поновлють рейси з України: хто та коли

0
4
Європейські перевізники поновлють рейси з України: хто та коли
Чеська авіакомпанія Czech Airlines має намір поновити рейси з України вже 24 травня, а німецька Lufthansa — з 1 червня.

"Вже 24 травня 2020 року — Київ до 7 рейсів на тиждень, 25 травня 2020 року - Одеса до 3 рейсів на тиждень", — повідомляє Суспільне з посиланням на пресслужбу Czech Airlines.

Авіаперевізник також має намір 18 травня відновити рейси з Праги до Амстердама, Франкфурта, Парижа, Стокгольма, а 25 травня —в Бухарест. Рейси вже доступні для бронювання на червень і пізніше.

Відповідно до правил обслуговування авіакомпанії, усі пасажири, крім дітей віком до 2 років, повинні дотримуватись санітарних норм та перед посадкою в літак і впродовж усього польоту носити засоби захисту для дихальних шляхів (допускаються саморобні бавовняні маски або хустки).

Також компанія рекомендує пасажирам дотримуватись 2-метрової дистанції під час посадки та висадки на борт літака, та за можливості користуватися онлайн-реєстрацією. На сайті компанії зазначено, що всередині літака з двомісною конфігурацією завжди має знаходитись лише 1 людина на пару сидінь, а на борту діятиме лише безконтактний розрахунок за послуги. Зони очікування, ресторани та машини в аеропортах можуть бути тимчасово закриті.

Найбільша німецька авіакомпанія Lufthansa частково поновлює перевезення з України у червні. Наразі, на сайті авіаперевізника можна забронювати рейси з Києва лише до Берліна.

Наразі на сайті угорської авіакомпанії Wizz Аir після 23 травня доступні бронювання рейсів з Києва (Жуляни) в Австрію, Естонію, Латвію, Литву та Данію. З червня поновлюються вильоти до Греції та на Кіпр.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні