У селі на Волині будують дитсадок

0
-6
У селі на Волині будують дитсадок
У селі Дачне Ківерцівського району продовжуються роботи з будівництва дитячого садка.

Дошкільний навчальний заклад входить в перелік об’єктів, що будуються на Волині в рамках програми Президента України «Велике будівництво». Про це йдеться на сторінці Волинської ОДА у фейсбуці.

Загальна кошторисна вартість будівництва дитсадка становить 31 мільйон 320 тисяч гривень. Обсяг фінансування у 2020 році становить 22 мільйони гривень.

Тут уже збудували корпус, вставлені вікна та двері, проведена електрика та водопостачання, завершуються зовнішні оздоблювальні роботи фасаду. Окрім цього, дитячий садочок має окрему котельню.

До цього часу у селі Дачне не було дитячого садка, тому батьки були змушені возити малюків у ДНЗ обласного центру або навколишніх сіл. Реалізація цього проекту дасть можливість дітям навчатися та розвиватися у сучасному дошкільному навчальному закладі свого населеного пункту.

До слова, згідно з картою проєкту, 2020-го року в рамках програми «Велике будівництво» у Волинській області сконцентрують увагу на будівництві 7-ми шкіл, 3-х дитсадків, 2-х шкільних спортзалів, 7-ми приймальних відділень лікарень та оновленні 82-х кілометрів місцевих доріг.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні