На «Ягодині» митники вилучили «зайвого» товару на 120 тисяч. ФОТО

0
-2
На «Ягодині» митники вилучили «зайвого» товару на 120 тисяч. ФОТО
На митному посту «Ягодин» вилучили незадекларований товар вартістю понад 120 тисяч гривень.

Про це інформує пресслужба Волинської митниці Держмитслужби.

Для проходження митного контролю громадянином України, подано товаросупровідні документи, відповідно до яких у транспортному засобі переміщуються «дитячі іграшки та одяг».

В процесі проведення повного митного огляду встановлено, що фактично у вантажному відсіку автомобіля крім товару вказаного у товаросупровідних документах, переміщується незаявлений вантаж.

Разом з тим, працівниками Волинської митниці виявлено рахунки-фактури на частину товарів, відомості в яких щодо відправника, отримувача та вартості вантажу, не відповідає відомостям зазначених у товаросупровідних документах, поданих до митного контролю.

Таким чином, громадянин України намагався незаконно, з приховуванням від митного контролю, шляхом подання документів, що містять неправдиві дані, ввезти товар на митну територію України.

Працівниками Волинської митниці Держмитслужби, складено протокол про порушення митних правил, а товар вартістю понад 120 тис. грн. вилучено до прийняття рішення судом по суті справи.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні