Повідомили про підозру поліцейському, який організував на Волині наркоугруповання. ФОТО

0
7
Повідомили про підозру поліцейському, який організував на Волині наркоугруповання. ФОТО
Служба безпеки України підозрює працівника одного з районних відділів Головного управління Національної поліції у Волинській області в організації угруповання, яке спеціалізувалося на збуті наркотиків.

Про це інформує пресслужба У СБУ.

За версією слідства, поліцейський залучив до складу групи двох мешканців обласного центру. Зловмисники налагодили реалізацію канабісу на території регіону. Клієнтів вони підшукували через особисті зв’язки і самостійно збували товар замовникам.

Правоохоронці затримали організатора згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України поблизу Луцька під час збуту чергової партії наркотиків. Раніше оперативники спецслужби задокументували ще два факти продажу канабісу.

Під час обшуку за місцем проживання одного із фігурантів правоохоронці виявили психотропні речовини, засоби для їх розфасовування і гроші, одержані незаконним шляхом.

Наразі поліцейському повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу.

Тривають слідчі дії для притягнення до відповідальності всіх учасників групи, а також осіб, причетних до її діяльності.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні