--> У волинянина в автівці поліцейські знайшли понад 100 літрів спирту | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У волинянина в автівці поліцейські знайшли понад 100 літрів спирту

0
0
У волинянина в автівці поліцейські знайшли понад 100 літрів спирту
У Ковелі патрульні зупинили автомобіль «Москвич» під керуванням 32-річного місцевого жителя за порушення ПДР.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Волинській області.

Під час огляду легковика поліцейські виявили у салоні понад 100 літрів рідини з характерним запахом спирту. Авто та рідину сумнівного походження вилучили.

Вилучене направлять на проведення експертизи до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

За цим фактом відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 статі 204 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів.

Досудове розслідування триває.

Окрім цього, за порушення Правил дорожнього руху поліцейські склали на водія адмінпротоколи за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом), ч.10 ст. 121 (Порушення правил перевезення дітей), ч. 5 ст. 121 (Порушення правил користування ременями безпеки) та ч.1 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має при собі або не пред'явила для перевірки поліса (договору) обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні