На Волині судили підприємицю, яка торгувала в карантин

1
1
На Волині судили підприємицю, яка торгувала в карантин
Суд розглянув матеріали про притягнення до адміністративної відповідальності фізичної особи-підприємиці.

Про це йдеться в постанові суду від 27 квітня, пише "Район. in.ua".

Жінка як суб`єкт підприємницької діяльності (ФОП) 19 березня о 16:00 в порушення постанови КМУ від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», рішення Любомльської міської ради Любомльського району Волинської області № 49/2-29 від 17.03.2020 року «Про запобігання поширенню на території Любомльської міської об`єднаної територіальної громади коронавірусу COVID-19» не припинила роботу магазину «Забудовник» на Любомльщині.

Винність жінки у вчиненні правопорушення повністю стверджена її поясненнями в суді та матеріалами справи: протоколом про адміністративне правопорушення; випискою з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань; витягом з реєстру платників єдиного податку; письмовими поясненнями порушниці та свідка.

При вирішенні питання про відповідальність суд врахував, що вона вперше притягається до адміністративної відповідальності; щиро кається у вчиненому; причиною правопорушення стала її необізнаність з правилами торгівлі на період карантину; правопорушення вчинене на другий день після уведення карантину і не призвело до тяжких шкідливих наслідків.

Суд вирішив жінку на підставі ст.22 КУпАП від адміністративної відповідальності за вчинення правопорушення, передбаченого ст.443 КУпАП, звільнити та обмежитись усним зауваженням. Провадження в справі закрити.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А коли судитимуть власників "епіцентрів", " велюрів"..?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні