Луцькі авіатори невдовзі матимуть свою каплицю

0
0
Луцькі авіатори невдовзі матимуть свою каплицю
У Луцьку військовослужбовці 204-бригади тактичної авіації невдовзі матимуть свою капличку.

Про це йдеться на сайті Волинської єпархії ПЦУ.

204-та бригада тактичної авіації отримала подарунок від луцької художниці Таїсії Липницької – витвір мистецтва із традиційним зображенням святого Юрія Переможця.

Як повідомив капелан військового підрозділу А0959 протоієрей Олександр Вронський, картину він передав своїм підопічним через сина майстрині Юрія: цей учасник війни в Афганістані дуже хотів зробити такий подарунок для військовиків. Тож завдяки сприянню психолога Любави Казмірчук його мрія здійснилася.

Цей авіаційний підрозділ уже має молитовний куток. Його незабаром буде освячено як каплицю на честь чуда Архістратига Михаїла в Хонах. Тут є місце для подання записок, а також прапор із фотографіями воїнів Небесного легіону.

Коли священник здійснить чин освячення мистецького дару, він набуде статусу ікони і воїни зможуть перед нею молитися до святого Юрія.

Отець Олександр із 2 березня – капелан 204-ї бригади тактичної авіації; готується до чергової поїздки на Схід.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні