Карантин спровокував посилену агресію щодо журналістів, – статистика

0
-1
Карантин спровокував посилену агресію щодо журналістів, – статистика
Карантин спровокував посилену агресію щодо журналістів, так у квітні цього року зафіксовано найбільше нападів на представників ЗМІ.

Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Національної спілки журналістів України.

"Карантин спровокував посилену агресію щодо журналістів. У квітні сталося найбільше нападів на представників ЗМІ із початку року – 10. Загалом за 4 місяці 2020 року зафіксовано 26 інцидентів із застосуванням сили щодо представників медіа. Найчастіше у квітні фізична агресія до журналістів проявлялася у Києві та області – 5 випадків, а також по інциденту трапилося у Черкасах, Одесі, на Львівщині, Донеччині і Дніпропетровщині", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що більшість випадків у квітні пов’язана із висвітленням журналістами теми дотримання карантину та інших подій, із ним пов’язаних.

"Так, 22 квітня журналістів онлайн-видання "Перший Криворізький" охорона грубо виштовхала із території міськвиконкому, заборонивши бути присутніми на сесії міської ради під приводом карантинних заходів. У Одесі 17 квітня охоронець монастиря виштовхував із території операторку "Української служби інформації" Владиславу Швець і вибивав із рук камеру", - йдеться у повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні