Коронавірус у волинській психлікарні: чотирьох пацієнтів перевели до «інфекційки»

0
4
Коронавірус у волинській психлікарні: чотирьох пацієнтів перевели до «інфекційки»
Чотирьох пацієнтів Волинської психіатричної лікарні перевели до інфекційної через коронавірус.

Про це розповіла виконувачка обов’язків директора Волинської психіатричної лікарні Луцька Людмила Юрко, передає «Суспільне Волині».

Нагадаємо, у КП «Волинська обласна психіатрична лікарня» станом на 6 травня зафіксували 14 випадків інфікування коронавірусом.

На запитання журналістів, чи є серед 14-ти захворілих медпрацівники, та у якому стані недужі - Людмила Юрко не відповіла. За інформацією ІА "Волинські новини", серед інфікованих – дев’ять медиків і п’ять пацієнтів.

Також нагадаємо, що 4 травня у Волинській обласній психіатричній лікарні від коронавірусу померла 49-річна пацієнтка закладу. Із нею контактували близько 50 людей, як пацієнти відділення, куди її госпіталізували, так і медичні працівники.

Наразі з 50 контактних осіб перевірили 39 людей, - каже Людмила Юрко. З них у 14 підтвердився коронавірус. Ще 12 людей нині тестують.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні