--> Леся Нікітюк попросила луцьких медиків зняти «антикоронавірусний танок» під її трек. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Леся Нікітюк попросила луцьких медиків зняти «антикоронавірусний танок» під її трек. ВІДЕО

0
5
Леся Нікітюк попросила луцьких медиків зняти «антикоронавірусний танок» під її трек. ВІДЕО
Медики «Луцького центру первинної медичної допомоги» станцювали «антикоронавірусний танок» під трек Лесі Нікітюк. Зірка телебачення в захваті від креативу і настрою лікарів.

Про це йдеться на сайті Нового каналу.

Ведуча «Хто проти блондинок?» Леся Нікітюк продовжує дивувати своїх фанатів. Кілька днів тому дівчина разом із Культовою Групою "PATSYKI Z FRANEKA" презентувала кліп на пісню "Stay at home".

Разом із відомими на всю країну (завдяки антикоронавірусним танцям) медиками з «Луцького центру первинної медичної допомоги» вона зробила круту колаборацію.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У луцькій поліклініці розповіли, чому станцювали «антикоронавірусний танець»


– Почула по радіо, що луцькі медики відзняли відео з «антикоронавірусним танцем», – розповідає ведуча Новому каналу. –Так працівники хотіли пояснити всім, що дотримуватись карантинного режиму – важливо! Аби не зашкодити власному здоров’ю та тим, хто бореться за життя людей. Власне, наш трек із PZF – з таким же закликом до українців. Тому я звернулася до луцьких медиків із пропозицією об’єднати зусилля, аби нас почула вся країна. Щоб вони записали свій «антикоронавірусний танець» під трек Stay at home.

– Почувши від керівництва про пропозицію Лесі Нікітюк, ми жодної хвилини не сумнівалися у своїй участі, – кажуть медичні працівники.
– Маємо надію, що пацієнти дослухаються до нашого заклику і надалі сумлінно будуть дотримуватись карантинних заходів. Наразі ми працюємо в складних епідемічних умовах: консультуємо пацієнтів по телефону, чергуємо на КПП, надаємо медичну допомогу за місцем проживання пацієнтів та багато іншого.



За словами медиків, позитивний ролик має донести до пацієнтів та колег, що попри все треба наповнювати себе і своє оточення позитивом.

– Наше підприємство зайняло активну позицію у масштабній інформаційній кампанії з протидії проникнення коронавірусу на територію України, – розповідає директор КП «Луцький центр первинної медичної допомоги», заслужений лікар України Ігор Васильович Гнетньов.

– Враховуючи епідемічну ситуацію, що склалася, наші лікарі та медичні сестри відзняли чимало інформаційних роликів з рекомендаціями пацієнтам. «Антикоронавірусний танок» був створений спонтанно, в робочих умовах, з метою підтримати позитивом пацієнтів та медичних працівників. І нам це вдалося.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні