Смерть від коронавірусу в психлікарні: чи заразились медики від померлої волинянки

0
-16
Смерть від коронавірусу в психлікарні: чи заразились медики від померлої волинянки
Повідомили, яка ситуація в психіатричній лікарні на Волині, в якій декілька днів тому від коронавірусу померла 49-річна жителька Маневицького району.

Про це стало відомо у середу, 6 травня, на брифінгу у Волинській ОДА.

Нагадаємо, у психіатричній клініці на Волині померла 49-річна жінка, в якої діагностували інфікування коронавірусом.

За словами заступниці голови Волинської облдежадміністрації Тетяни Щербак, після смерті інфікованої волинянки у психлікарні в Олиці провели від дезінфікуючі заходи.

«Було обстежено коло осіб померлої, зараз визначається кількість людей, які захворіли. Усі необхідні карантинні заходи були вжиті і проведені», – сказала посадовиця.

Раніше повідомляли, що з померлою від коронавірусу жінкою в КП «Волинська обласна психіатрична лікарня» контактувало близько 50 людей. З них – 25 пацієнтів відділення, куди її госпіталізували, і стільки ж медпрацівників.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Медпрацівники психлікарні на Волині, де померла пацієнтка з COVID-19, працюють в звичному режимі


Як стало відомо пізніше, у КП «Волинська обласна психіатрична лікарня» коронавірусну інфекцію виявили у 14 людей. Серед них – дев’яти медиків і п’яти пацієнтів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-16

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні