Волинянина затримали під час імітованої закупки амфетаміну

0
-2
Волинянина затримали під час імітованої закупки амфетаміну
Жителя села Городок Маневицького району правоохоронці затримали на збуті амфетаміну.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області від 29 квітня, пише "Конкурент".

Уродженець с.Городок Маневицького району за невстановлених досудовим розслідуванням обставинах з метою збуту приніс у приміщення ресторану MOJO HALL амфетамін. Потім, 28 червня, в ході проведення працівниками УПН ГУНП у Волинській області оперативної закупки, за 900 гривень, незаконно збув вказану речовину в двох пакетиках. За висновком експерта речовина – амфетамін, масою (у перерахунку на амфетамін-основу) 0,1844 г та 0,2298 г.

Між прокурором Луцької місцевої прокуратури та обвинуваченим було укладену угоду про визнання винуватості, згідно з якої, останній беззастережно визнає себе винуватим у вчиненні злочину.

У результаті суд затвердив угоду. Та визнав чоловіка винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 307 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) і призначив йому покарання у виді позбавлення волі на строк 4 роки.

А на підставі ст.ст. 75, 76 КК України звільнив від призначеного покарання у виді позбавлення волі з випробуванням, якщо він, протягом іспитового строку, тривалістю в 1 рік, не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього обов’язки.

До того ж суд зобов’язав стягнути з волинянина в дохід держави витрати пов’язані із залученням експерта в сумі 942 грн. 06 коп.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні