Повідомили, чи проводитимуть у столиці масові заходи 8 та 9 травня

0
0
Повідомили, чи проводитимуть у столиці масові заходи 8 та 9 травня
У Києві масові заходи 8 травня - у Дня пам’яті та примирення і 9 травня – у День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні через карантинні обмеження не проводитимуться.

Як передає кореспондент "УНІАН", про це Київський міський голова Віталій Кличко повідомив на онлайн-брифінгу, відповідаючи на запитання журналістів.

"У зв'язку з обмеженнями масові заходи у столиці проводити не будуть... Я розумію, що багато людей в цей день вітали ветеранів, несли квіти до пам’ятників чи ходили на кладовища до могил рідних... Але цього року формат буде іншим. Тож можна привітати ветеранів, зателефонувавши їм. Згадати своїх близьких і поділитися їх історіями в соціальних мережах", - запропонував Кличко.

Він закликав киян провести ці вихідні дні вдома та дотримуватися карантинних обмежень.

За його словами, 8-9 травня у столиці поліція нестиме службу у посиленому режимі, їй допомагатимуть представники «Муніципальної варти».

"І також хочу попередити тих людей, які планують під час цих свят політичні акції та провокації: не варто ці дні використовувати задля дестабілізації ситуації та власного піару", - наголосив мер. Разом з тим Кличко повідомив, що підписав розпорядження про надання щорічної матеріальної допомоги з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення та Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. «Виплати вже розпочалися - їх отримують понад 78 тисяч ветеранів Другої світової, учасники Антитерористичної операції, воїни-інтернаціоналісти, учасники Революції гідності та інші окремі категорії громадян», - додав міський голова.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні