На Волині судитимуть банду наркоторговців. ФОТО

0
0
На Волині судитимуть банду наркоторговців. ФОТО
На Волині правоохоронці скерували до суду кримінальне провадження за фактом переміщення наркосировини з Європи в Україну.

Про це інформує пресслужба поліції Волині.

Нагадаємо, у листопаді 2019 року поліцейські затримали сімох учасників злочинної групи та оголосили їм підозри в скоєнні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 307 (незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів та прекурсорів, вчинений у складі організованої групи) Кримінального кодексу України.

Окрім цього, організатору групи та жінці-кур’єру правоохоронці оголосили підозру в скоєнні злочинів, передбачених ч.3 ст.305 (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів) та ч. 3 ст. 311 (незаконне перевезення прекурсорів у великих розмірах з метою збуту) Кримінального кодексу України, а зловмиснику, котрий під час затримання чинив опір поліцейським, – у скоєнні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 342 (опір працівникові правоохоронного органу) та ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Усім підозрюваним суд обрав підозрюваним міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Правоохоронці задокументували понад 20 епізодів злочинної діяльності зловмисників. Під час затримання правопорушників та проведення санкціонованих обшуків у них вилучили, зокрема, майже 200 пігулок із вмістом наркотичних речовин і прекурсорів, а також інші речові докази злочинної діяльності.

Нині досудове слідство у кримінальному провадженні завершено. Матеріали справи з обвинувальним актом скеровано до суду.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні