У Зеленського сподіваються, що попри коронавірус місцеві вибори пройдуть восени

0
-3
У Зеленського сподіваються, що попри коронавірус місцеві вибори пройдуть восени
Керівник Офісу президента Андрій Єрмак заявив, що наразі місцеві вибори через епідемію COVID-19 не переносяться, і сподівається, що вони пройдуть, в тому числі, і на території окремих районів Донецької та Луганської областей.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він повідомив під час онлайн-дискусії «Пандемія, реформи, війна і мир: погляд з Українського Білого Дому», що була організована американським аналітичним центром Atlantic Council.

Відповідаючи на питання, чи вплине епідемія COVID-19 на проведення місцевих виборів в Україні, які заплановані на 25 жовтня, Єрмак сказав: «Не знаю. Поки ми не говорили, поки дата проведення місцевих виборів залишається незмінною».

При цьому Єрмак висловив сподівання, що місцеві вибори відбудуться на всій території України, включно з тими, які на сьогодні не підконтрольні українському уряду.

«Ці вибори за українським законодавством, базуючись на всіх принципах Копенгагенської конвенції, будуть дуже потужним шляхом для припинення війни на Донбасі», - заявив Єрмак.

Керівник президентського офісу відзначив, що проведенню виборів на Донбасі має передувати забезпечення усіх безпекових умов, на яких наполягає українська сторона.

«Це стосується і виведення усіх іноземних формувань, і передачі кордону (під контроль Україні – УНІАН), і все інше», - підкреслив Єрмак.

Як повідомлялося раніше, 25 жовтня в Україні мають відбутися чергові вибори сільських, селищних, міських, районних, обласних рад, сільських, селищних, міських голів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні