Як приготувати вітамінну «бомбу»

0
-5
Як приготувати вітамінну «бомбу»
З журавлиною

Змолоти на м’ясорубці: два апельсини та два лимони зі шкіркою, півлітра ягід журавлини. Додати півлітра меду й вимішати. Готуючи суміш, можна імпровізувати – додати родзинок або сухофруктів.
Зберігати вітамінну «бомбу» треба в холодильнику в скляному або пластиковому посуді. Вживати по 1 ч. ложці щоранку натщесерце. Цією сумішшю можна поливати вередливим діткам манну кашу або сирну запіканку.


З алое


Цю настоянку дуже корисно пити, коли настає період застуд, або після перенесених інфекційних захворювань. Особливо – після курсу антибіотиків. Змолоти на м’ясорубці в рівних пропорціях листя алое, лимони та ядра волоських горіхів. Додати стільки ж меду й добре вимішати. Суміш зберігати в холодильнику й вживати по 1 ст. ложці вранці натще.


З імбирем

Лимонно-імбирна паста зміцнить ваше здоров’я і захистить організм від різних вірусів.
Для приготування знадобиться 4 лимони і 400 г кореня імбиру, мед.
Цитрини й імбир змолоти на м’ясорубку (лимони не оббирати). Вимішати і викласти в скляну тару і залити медом. Настоювати 7 діб. Споживати по кілька чайних ложок протягом дня.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні