На Волині скидатимуть бомби з літаків і пускатимуть ракети

0
8
На Волині скидатимуть бомби з літаків і пускатимуть ракети
На Волині на території авіаційного полігону (військова частина А1547) з 4 по 8 травня будуть проводитися навчання авіації з практичним застосуванням авіаційних засобів ураження (бомбометання, пуски ракет) в день та вночі.

Про це йдеться на сайті Маневицької РДА.

У відповідності до Настанови з полігонної служби Повітряних Сил Збройних Сил України, затвердженої наказом Командувача Повітряних Сил Збройних Сил України №318 від 29.08.07 - територія авіаційного полігона є забороненою зоною для населення і осіб, що не мають прямого відношення до його роботи.

Вхід та в’їзд на територію авіаційного полігона категорично заборонений. Межі полігона встановлюються шлагбаумами і попереджувальними покажчиками з написами: "НЕБЕЗПЕЧНО! ТЕРИТОРІЯ ПОЛІГОНУ! ПРОЇЗД І ПРОХІД СУВОРО ЗАБОРОНЕНО!"

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні